Dank je – 16/05/2019 – Carlos

Dank je – 16/05/2019 – Carlos

Onze reiservaringen blijven nog altijd nazinderen ! Hierbij nog enkele hints :
– bijzonder belangrijk: het relaxe ritme van de reis; nooit opgejaagd, maar altijd beslist doordoen met veel ruimte voor rust, de noden en opportuniteiten van het moment. Houden zo !
– alle hotels OK. Niet onbelangrijk dat in Teheran gestart kon worden met het luxueuze Persiana hotel; een goede aanzet om ons los te weken van twijfel en vooroordeel.
– eten en drinken: doorheen de reis was het eten overal ok; in het kleine en mooie designhotel in Kashan vond ik het ontbijt wat magertjes, zowel qua hoeveelheid als qua ingrediënten. De lunches onderweg waren meestal een aangename belevenis. De eerste week was misschien wat eentonig qua diner in de hotels. Halverwege de reis zou het een meerwaarde zijn als je 1 maal een top diner kon aanbieden; de Iraanse keuken heeft beslist enorm veel te bieden.
– het inschakelen van jouw familie was bijzonder positief op alle vlakken; we voelden ons ingepakt in het warme familieleven en het bedrijfsbezoek gaf een beeld van vele aspecten in de context van het huidige Iran. (Overigens mijn bijzondere bewondering voor de moed en het ondernemerschap in jouw familie). De afronding met het lekkere diner bij de familie was een mooi orgelpunt; de emotie vertelde alles !
– doorheen de reis werden we voortdurend positief verrast bij elk volgend bezoek aan een site; beslist jullie meesterschap in “underpromise” en “overdelivery” op het moment van de waarheid.
– de unieke combinatie met Hussein maakte de begeleiding bijzonder sterk : deskundig, beslist, met veel begrip, onderhoudend, met veel soepelheid, humor en de vele kleine attenties onderweg. houden zo ! We konden de duiding van de huidige positie van volk en leiders erg appreciëren.
Samengevat: een fantastische belevenisreis in een wonderbaarlijk land; we mogen hopen dat zowel de grootmachten als de lokale leiders uiteindelijk toch ooit eens leren van de waarden van de Zoroasters… en het prachtige land met zijn warme  bevolking een betere toekomst kunnen bieden, en de vrijheid die het verdient.
Nogmaals onze hartelijke felicitaties, doe zo voort !