NEW! Vanaf nu organiseren we ook reizen naar Oezbekistan.

Ik ben Leila, woonachtig in Vlaanderen, maar van Iraanse komaf. Ik neem u graag mee naar mijn land met zijn eeuwenoude tradities als eerste grootmacht onder de keizers Cyrus, Darius en Xerxes. Ik toon u de rijkdom en de schitterende schoonheid van de Perzische paleizen en moskeeën in steden als Kashan, Isfahan en Shiraz en laat u kennismaken met de enorme gastvrijheid en dichterlijkheid van mijn volk.

OEZBEKISTAN

NEW! Vanaf nu organiseren we ook reizen naar Oezbekistan.

Reizen door Oezbekistan is als reizen door de tijd, soms wel duizenden jaren terug.

Oezbekistan was het knooppunt van de legendarische Zijderoute en als zodanig van oudsher een bron van interesse voor vele culturen. In de Oudheid was het land in handen van de Perzen, om later door Alexander de Grote overheerst te worden. Uiteraard mogen de wilde horden van Dzjengis Khan en de angstaanjagende benden Hunnen niet vergeten worden. In de recente geschiedenis brachten ook de Russen hun invloed naar dit land. Door Oezbekistan reizen houdt derhalve in dat u de resten van vele culturen kunt bewonderen.

In functie van uw interesse en tijd, kunnen wij samen uw reis plannen. Aarzel niet om ons te contacteren voor reisadvies.