Werkwijze

INLEIDING

Reizen om onvergetelijke herinneringen lang te kunnen koesteren? Bij Persiana  geloven we sterk in de mogelijkheid om reizen op een andere manier te benaderen, een benadering die duurzaam en verantwoord is, en die voor elk gunstig uitpakt. We gaan bewust in tegen het massatoerisme, met zijn schadelijke effecten op lokale culturen en op het leefmilieu. Ons hoofddoel is: een geheel nieuwe reiservaring creëren. Daarom vind je hier minder voorstellen met vastgelegde reisdata, maar wel veel ruimte om je eigen pakket samen te stellen.

GROEPSREIZEN

Onze groepsreisformule is bedoeld voor een kleine groep reizigers met dezelfde interesses en met dezelfde zin voor activiteiten.

Er zijn twee mogelijkheden:

Volledig georganiseerde begeleiding voor een groep van min 8, max. 15 personen die wordt begeleid door enthousiaste, Nederlandstalige reisbegeleiders die instaan voor een tiptop in orde organisatie, vervoer en begeleiding.

Of groepsreizen op maat die je zelf organiseert en waarvoor je onze hulp kan inroepen.

INDIVIDUELE REIZEN

Op zoek naar een vakantie met je partner, gezin of vrienden? Met onze kant-en-klare rondreizen ben je aan het juiste adres. Het enige wat jij hoeft te doen is je koffers pakken en genieten, want wij regelen alles voor je! In onze dagelijkse programma’s zie je meteen de route en ontdek je hoe gevarieerd jouw reis kan zijn. Als je ergens een nacht langer wilt blijven, een extra stop wilt maken, of wat extra excursies wilt toevoegen, is dat geen probleem! We kunnen elk programma aanpassen aan jouw wensen, zelfs als je met kinderen reist.

FAMILIEREIZEN

Ben jij een ouder (alleenstaand of niet) die op zoek is naar een aangename vakantie met je kinderen? Onze reisexperts, zelf enthousiaste reizigers met eigen kinderen, begrijpen als geen ander hoe een actieve gezinsvakantie met jonge kinderen of tieners eruit hoort te zien. Ja, zelfs avontuurlijke familie-uitstapjes met de allerkleinsten zijn bij ons mogelijk.

ACTIVITEITEN OP REIS

Maak van je reis, een leerzame ervaring door deel te nemen aan boeiende workshops en excursies langs je route om méér te beleven op reis.

AANBOD REIZEN

Heb je al een bestemming uitgekozen, maar weet je niet 100% zeker of de reis wel bij je past? Heb je nog een concrete vraag of specifieke wens? We helpen je met plezier verder!